Actie: hulp-op-afstandpakket voor je laptop of computer

Zit je ook wel eens met de handen in het haar als de laptop of computer opeens kuren vertoont? Wil je niet je kind, kleinzoon of buurman blijven vragen je computerproblemen op te lossen? En weet je niet welk bedrijf je kunt vertrouwen met je computerproblemen? In samenwerking met onze partner Computer Care Center biedt WelkomLife de oplossing: het hulp-op-afstandpakket.

Er zijn heel veel mensen in Nederland die te maken hebben met computerproblemen. Maar veel van die problemen kunnen gemakkelijk voorkomen worden. Daarbij is het niet voor ieder computerprobleem nodig om een monteur aan huis te ontvangen. Het verwijderen van een virus of het sneller maken van je computer kan vaak ook op afstand worden opgelost. Je geeft de monteur tijdelijk toestemming om je computer over te nemen. Tijdens deze werkzaamheden van de monteur kan je gewoon meekijken op het scherm maar hoef je zelf niets te doen. Erg gemakkelijk en veilig.

 

Hulp-op-afstandpakket

 

Voor slechts € 29,95 kan je drie maanden lang structureel en onbeperkte kennis maken met de professionele Hulp op Afstand helpdesk van Computer Care Center. Bij vragen of problemen op al je computers of laptops thuis kan je met dit proefpakket onbeperkt inbellen. Eén van de specialisten helpt je dan direct op afstand. Zo heb je geen voorrijkosten voor een monteur of hoef je niet te wachten tot die handige buurjongen weer eens tijd heeft.

De voordelen op een rijtje:

  • Iedere werkdag direct onbeperkt hulp op afstand  (tussen 9.00 uur en 20.00 uur)
  • Te gebruiken op al je laptops en computers bij je thuis
  • Een preventieve onderhoudsbeurt op je laptops en computers
  • Onbeperkte laptop- én computerondersteuning
  • Drie maanden op proef
  • Loopt automatisch af
  • Eenmalig slechts € 29,95

Hoe werkt het?

Je ontvangt professionele hulp bij alle mogelijke computerproblemen of vragen van gecertificeerde specialisten. Zij nemen met jouw toestemming de computer of laptop tijdelijk op afstand over. Daarvoor is vertrouwen nodig. Daarom ga je het liefst in zee met een betrouwbaar bedrijf. Dan zit je goed bij Computer Care Center, want zij zijn aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven. Bovendien wordt Computer Care Center door bijna 80 procent van de gebruikers aanbevolen!

Wat kan je verwachten?

Wanneer je het hulp-op-afstand proefpakket afsluit, word je binnen een werkdag gebeld door de professionele helpdesk van het Computer Care Center om je aanvraag af te ronden. Tijdens dat telefoongesprek kan je meteen de eerste vragen stellen. Dan wordt ook een afspraak gemaakt om het preventieve onderhoud in te plannen. Heb je gedurende de drie maanden vragen of problemen? Je hoeft maar te bellen en je wordt direct geholpen.

Geen groene vingers?

Bestel een tuinman via WelkomLife@Home

Vakantiekriebels?

Reisadvies aan huis via WelkomLife@Home

WelkomLife Health Coach

24/7 toegang tot een gezonde leefstijl

Van der Valk

WelkomLife Verwenarrangement

TV voor mensen die midden in het leven staan

Lidmaatschap

Profiteer van de vele voordelen

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann