Lifestyle

een pasjeshouder voor heren: is dat handig?

Als je een pasjeshouder voor heren aanschaft, is dit vaak een handige keuze. Je ziet dit steeds vaker bij mannen, omdat een pasjeshouder voor heren ook makkelijk in gebruik is. Met een druk op een knopje komen al je pasjes tevoorschijn zodat je een goed overzicht houdt. Ook is er vaak ruimte voor munt- en briefgeld, maar dit is niet bij elke pasjeshouder voor heren het geval. Ook verschilt het per pasjeshouder hoeveel pasjes erin kunnen, dus bekijk dit goed voor je er eentje aanschaft.

Pasjeshouder zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De meest voorkomende kleuren zijn zwart of bruin, maar het kan ook zijn dat je een blauwe, een groene of een rode kunt kopen. Als je lekker wilt opvallen is een gele of een oranje natuurlijk hartstikke leuk. En dan raak je die ook niet zo snel kwijt! Het materiaal van een pasjeshouder verschilt overigens ook. Zo zijn er pasjeshouders voor heren van leer, aluminium of bijvoorbeeld van vegan leer. Wil je liever een heren portemonnee?

Een heren portemonnee

Als je een pasjeshouder niet handig vindt, is een heren portemonnee dat wellicht wel. Net als een pasjeshouder is een heren portemonnee vaak compact zodat je deze gemakkelijk kwijt kunt in je broekzak. Daarbij hebben de heren portemonnees vaak een uitklapbaar hoofdvak, maar ze kunnen ook een omklapbaar hoofdvak hebben.

Wanneer je een heren portemonnee online bestelt, kun je gemakkelijk filteren op kenmerken die jij belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld alleen zwarte heren portemonnees bekijken, waar je één tot drie pasjes in kwijt kunt? Dan filter je dit en vervolgens zie je in één oogopslag alle portemonnees die hieraan voldoen. Of wil je graag alleen portemonnees zien van een bepaald merk, zoals Bellroy of C-secure? Dit is ook mogelijk. Hierdoor hoef je niet door alle portemonnees te scrollen waar je eigenlijk geen interesse in hebt. Ga jij voor een heren portemonnee of voor een pasjeshouder voor heren?

Portemonnee of pasjeshouder

Beide opties zijn een goede keuze; ze zijn namelijk allebei vaak klein van formaat, beschikbaar in meerdere kleuren en er passen vaak zowel pasjes als munt- en briefgeld in. Die laatste optie moet je wel altijd even goed bekijken, want niet elke portemonnee en pasjeshouder heeft een muntgeldvak. Als je dit wel graag wilt, is het ook mogelijk om hierop te filteren.

Wist je dat sommige pasjeshouder en portemonnees een RFID bescherming hebben? Hierdoor worden de radiogolven geblokkeerd waardoor het bijna onmogelijk is voor criminelen om gegevens te stelen. Weet jij al wat je gaat bestellen: een pasjeshouder of een leuke portemonnee?

Auteur

info@welkomlife.nl

Geef een antwoord